کیک شکلاتی بدون نیاز به فر و پختن! خوشمزه و بسیار آسان

آپامووز
آپامووز
5 بار بازدید - 4 هفته پیش - مواد تشکیل دهنده برنجک 70
مواد تشکیل دهنده برنجک 70 گرم 120 گرم شکلات تلخ 200 میلی لیتر خامه تازه 150 گرم ریکوتا پودر قند 120 گرم ماسکارپونه 50 گرم 50 گرم شکلات چیپسی 100 میلی لیتر خامه تازه 100 گرم شکلات تلخ روش 1. در یک کاسه، برنجک را با شکلات آب شده مخلوط کنید. باید کاملا پوشیده شود. 2. مخلوط را در قالب کیک پوشانده شده با پلاستیک بریزید. ما از یک تابه 22 سانتی متری استفاده می کنیم. در یخچال کنار بگذارید. 3. بیایید خامه خوشمزه خود را درست کنیم: در یک کاسه ریکوتا، ماسکارپونه و پودر قند الک شده را مخلوط کنید. 4. آن را خوب هم بزنید تا مخلوط خامه ای و یکدستی به دست آید. کنار بگذارید. 5. خامه را با همزن بزنید تا نرم و پفکی شود و کم کم به کرم ریکوتا و ماسکارپونه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. هنگامی که مخلوط یکدستی به دست آمد، چیپس شکلات را اضافه کنید. 6. پایه برنج پف کرده را بردارید و خامه را روی آن بریزید و آن را خوب صاف کنید. اجازه دهید دوباره در یخچال استراحت کند. 7. در همین حین شکلات را با خامه داغ آب کنید تا خامه ای خوب، غلیظ و یکدست به دست آید. 8. آن را روی سطح کیک بریزید و بگذارید در یخچال استراحت کند.
4 هفته پیش در تاریخ 1403/06/17 منتشر شده است.
5 بـار بازدید شده
... بیشتر