کیک شکلاتی بدون نیاز به فر و پختن! خوشمزه و بسیار آسان
5 بار بازدید -
4 هفته پیش
-
مواد تشکیل دهنده
برنجک 70
مواد تشکیل دهنده
برنجک 70 گرم
120 گرم شکلات تلخ
200 میلی لیتر خامه تازه
150 گرم ریکوتا
پودر قند 120 گرم
ماسکارپونه 50 گرم
50 گرم شکلات چیپسی
100 میلی لیتر خامه تازه
100 گرم شکلات تلخ
روش
1. در یک کاسه، برنجک را با شکلات آب شده مخلوط کنید. باید کاملا پوشیده شود.
2. مخلوط را در قالب کیک پوشانده شده با پلاستیک بریزید. ما از یک تابه 22 سانتی متری استفاده می کنیم. در یخچال کنار بگذارید.
3. بیایید خامه خوشمزه خود را درست کنیم: در یک کاسه ریکوتا، ماسکارپونه و پودر قند الک شده را مخلوط کنید. 4. آن را خوب هم بزنید تا مخلوط خامه ای و یکدستی به دست آید. کنار بگذارید.
5. خامه را با همزن بزنید تا نرم و پفکی شود و کم کم به کرم ریکوتا و ماسکارپونه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. هنگامی که مخلوط یکدستی به دست آمد، چیپس شکلات را اضافه کنید.
6. پایه برنج پف کرده را بردارید و خامه را روی آن بریزید و آن را خوب صاف کنید. اجازه دهید دوباره در یخچال استراحت کند.
7. در همین حین شکلات را با خامه داغ آب کنید تا خامه ای خوب، غلیظ و یکدست به دست آید. 8. آن را روی سطح کیک بریزید و بگذارید در یخچال استراحت کند.
4 هفته پیش
در تاریخ 1403/06/17 منتشر شده
است.
5
بـار بازدید شده