رازهای آشپزی: نکات حرفه‌ای برای پخت باقالی پلو با گردن

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
5.7 هزار بار بازدید - ماه قبل - باقالی پلو با گردن یا
باقالی پلو با گردن یا ماهیچه؟ کدومو بیشتر دوست داری؟ اگه ذائقه‌ت با گردن گوسفندی بیشتر سازگاره که روش امروز رو حتما امتحان کن: مواد لازم برای دو الی سه نفر: گردن گوسفند: ۵۰۰ گرم پیاز: ۴ عدد متوسط زعفران به مقدار دلخواه نمک: یک قاشق چایخوری فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری برگ بو: ۲ عدد چوب دارچین: یک عدد سیر محلی کوچک: ۴ بوته ترکیب روغن و کره: ۵ قاشق غذاخوری ( حرارت خیلی کم باشه که مواد ته نگیرن و آروم آروم آب بندازن) برنج: سه پیمانه باقالی : دو الی سه پیمانه شوید تازه: دو پیمانه دارچین: دو قاشق چایخوری اصلا از مقدار سیر نترسینا. قرار نیست غذاتون طعم سیر زیادی داشته باشه. اضافه کردن بخشی از شوید به برنج رنگ اون رو سبز میکنه و باقی شوید رو هم بعد از ابکش کردن اضافه کنین. اگه حرارت حین پخت بالا باشه باید برای ته نگرفتن مواد بهشون آب اضافه کنین. ولی حرارت پایین باعث میشه گوشت و پیازها آروم آب بندازن. برای اینکه خیالتون راحت باشه میتونین ابتدای پخت گردن ، به اندازه ی ته استکان آب بهش اضافه کنین️ حالا بنظرتون، مردمِ کشور ثروتمندی مثل ایران، سالی چند بار میتونن باقالی پلو با گردن بخورن؟!
ماه قبل در تاریخ 1403/05/11 منتشر شده است.
5,709 بـار بازدید شده
... بیشتر