دسر انگور سه لایه
87 بار بازدید -
2 سال پیش
-
دسر انگور یک دسر متفاوت
دسر انگور یک دسر متفاوت و خوشمزس که تو این گرمای تابستان خیلی میچسبه پیشنهاد میکنم حتما برای یکبار هم شده امتحانش کنید
مواد لازم برای ۳ نفر :
شیر ۲ لیوان
شکر ۸ قاشق غذاخوری
ژلاتین یک قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
خامه چهار قاشق غذا خوری
ژله انگور یک بسته
آب جوش یک و نیم لیوان
انگور ۱۰۰ گرم
اول خامه رو روی حرارت کتری بنماری می کنیمو کنار میذاریم بعد شیر رو به همراه شکر داخل قابلمه ریخته و هم می زنیم شکر که حل شد پودر ژلاتین را اضافه کرده و هم می زنیم بعد نوک قاشق چای خوری وانیل و در آخر خامه بنماری شده رو به مواد اضافه کرده وقتی همه مواد خوب به خورد هم رفتند زیر گاز رو خاموش می کنیم
یک بسته ژله رو به همراه یک و نیم لیوان آب روی حرارت کتری گذاشته و خوب هم می زنیم تا جایی که ذگرات ژله کامل حل بشه مخلوط شیر و ژلاتینی سفیدی که درست کردیم رو داخل ظرف می ریزیمو به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت داخل یخچال میزاریم مقداری از مواد ژله رو داخل مخلوط شیر و ژلاتین سفید می ریزیم تا رنگش عوض بشه ظرف ها رو از یخچال در آورده و روی دسر نیم بند شده انگورهای حبه شده رو می ریزیم تا جایی که سطح دسر پر شده باشد بعد روی انگورها مخلوط دسر رنگی رو می ریزیم و میذاریم داخل یخچال تا این لایه هم نیم بند بشه بعد از بیست دقیقه تا نیم ساعت لایه دوم نیم بند شده و ژله رو هم روی لایه دوم می ریزیم و ظرف را به مدت دو ساعت داخل یخچال میزاریم بعد از دو ساعت ظرف ها رو در آورده و دسر آماده سرو است نوش جان
.
.
.
#دسر#انگور#طرزتهیه#سرآشپز
#دسرخانگی#کلیپ_آشپزی#رسپی
#دسرها#دستورپخت#آشپزی#غذا
#دسرخوشمزه#طرز_تهیه#لذیذ
#آموزش_آشپزی#دسر_خانگی
#خوشمزه#غذای_سالم#خامه
#دسر_مجلسی#خوشمزه_ها
#آشپزی_آسان#دستور_پخت
#دستپخت#اشپزی_اسان
#خوشمزه_جات#شیر#ژلاتین
#دسر_مدرن
2 سال پیش
در تاریخ 1401/04/26 منتشر شده
است.
87
بـار بازدید شده