آموزش دم آوری حرفه ای قهوه با مینی پرسو

قهوه ریو | Rio Coffee
قهوه ریو | Rio Coffee
7.7 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - مینی پرسو ( minipresso )،
مینی پرسو ( minipresso )، یک اسپرسو ساز پر قدرت قابل حمل و مسافرتی است که برند واکاکو در ساخت این وسیله قهوه ساز، پیشتاز است. مینی پرسو وسیله‌ای است که بدون نیاز به برق، برای شما قهوه اسپرسو عصاره گیری می‌کند. اگر زیاد سفر می‌کنید و اگر طرفدار فوم قهوه اسپرسو هستید، استفاده از دستگاه مینی پرسو انتخاب مناسبی برای شماست. اگر بخواهیم به طور کلی ویژگی‌های مینی پرسو را بیان کنیم می‌توانیم به قابل حمل بودن، عدم نیاز به برق، استفاده آسان و عصاره گیری سریع اشاره کرد. توجه داشته باشید که درجه آسیاب قهوه باید مناسب اسپرسو ساز باشد. جهت سفارش کلیک کنید : https://www.rio.coffee/?p=4354 اجزای تشکیل دهنده مینی پرسو: مخزن آب جوش مخزن قهوه اهرم فشار دستی خروجی قهوه کاپ اسپرسو پیمانه پودر قهوه به دلیل الکتریکی نبودن، دستگاه کمترین میزان تعمیر و نگهداری را لازم دارد همین امر نوید طولانی بودن عمر مینی پرسو را می‌دهد. جهت نظافت دستگاه، پیشنهاد می‌شود که قسمت لیوان و قهوه را بعد از هر بار استفاده فقط با آب بشویید. مخزن آب نیز تنها نیاز به خشک کردن با یک دستمال را دارد. دقت کنید که دستگاه را هرگز در ماشین ظرف شویی قرار ندهید و با مواد شوینده داخل آن را نشویید . اما روش تهیه قهوه با مینی پرسو به این صورت است که ابتدا قهوه آسیاب شده را توسط پیمانه مخصوص داخل مخزن قهوه بریزید. سپس به آرامی سطح قهوه را فشار دهید. آب جوش به دمای 89 تا 92 درجه را داخل مخزن آب بریزید. پمپ فشار دستی را از حالت قفل خارج کنید. در نهایت با چندین فشار دست، عصاره ی قهوه آماده است. نوش جان.... جهت مطالعه کاملتر مطلب به لینک https://www.rio.coffee/?p=3231 مراجعه بفرمایید!
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/04 منتشر شده است.
7,766 بـار بازدید شده
... بیشتر