طرز تهیه مرغ ناردون-سمانه پیرکمالی-شبکه هامون-مل ترمی-مامان گلی

3 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - شب چله اومد و یه
شب چله اومد و یه عالمه خاطرات قشنگ و زمستونه قراره نوشته شه تودفترزندگیمون ولی ایندفعه یه فرق کوچولو اما مهم داره؛همیشه برای حفظ احترام باید میرفتیم به دیدن بزرگا ولی ایندفعه برای حفظ جانشون باید بصورت مجازی از دور دست بوسشون باشیم حالا که بخاطر ویروس منحوس کرونا از دیدن عزیزان منع شدیم حداقل از خوشمزه های مامان گلی غافل نشین مرغ ناردون آوردم برا شب چله تون درس کنید حالشو ببرین مرغتون رو با نمک وفلفل سیاه و زردچوبه وپیازچندساعتی طعم دار کنید بعدش توروغن وکره با شعله ی خیلی کم سرخشون کنید پیاز رنده شده رو با مقداری کره وروغن سرخ کنید و بهش مقداربسیار کمی زردچوبه و ادویه اضافه کنید؛بعداز چنددیقه بهش انار دون شده رو اضافه کنید یه چنددیقه که تفت خورد بهش آب رو اضافه و در آخر گوشتهای سرخ شده رو بهش اضافه و اجازه میدیم تا آب خورشت کاملا جذب گوشت شه و بعدازاون اگه دوست داشتین رب گوجه اضافه کنید و درنهایت نیم ساعت قبل پایان پخت خورشت ناردونی؛رب انار ترش وملس رو که قبلا با کمی آب رقیق کردیم رو به خورشت اضافه و اجازه میدیم تا کاملا جذب گوشت شه نهایتا بچشید واگر که نیاز بود نمک وپودرفلفل قرمز اضافه کنید خودشو ناردونیه شب چله مون آماده شد️
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/30 منتشر شده است.
3,024 بـار بازدید شده
... بیشتر