دلمه گوجه و بادمجان ، Eggplant and tomato Dolma

فود پرسیس
فود پرسیس
204 بار بازدید - 11 ماه پیش - طرز تهیه دلمه گوجه و
طرز تهیه دلمه گوجه و بادمجان دلمه گوجه و بادمجان دلمه غذای مجبوب مردم منطقه بزرگی از آسیای میانه ، خاورمیانه از جمله ایران و‌منطقه بالکان است . که انواع و اقسام مختلف دارد ، اینجا دلمه گوجه و بادمجان را درست می کنیم، طبع دلمه مانند خیلی دیگر از غذاهای ایرانی معتدل شده رو به گرم است ، که شامل ، گوجه ، سرد بادمجان ، گرم برنج ، سرد گوشت گوسفند ، گرم سبزیجات و سیر و ادویه ، گرم لپه ،گرم است . مواد لازم : ۳ عدد بادمجان ۳ عدد گوجه فرنگی ۳ قاشق رب گوجه فرنگی ۱ پیمانه لپه ۱.۵ پیمانه برنج روغن ۴ ق غ نمک به مقدار لازم ادویه شامل ، پودر زنجبیل ، فلفل سیاه، پودر سیر ، پاپریکا ، (اختیاری) زردچوبه ۱ ق چ پیاز ۲ عدد سبزیجات برای تهیه دلمه گوجه و بادمجان باید از ترکیب تره، جعفری، گشنیز، شوید، شنبلیله ، ریحان، پیازچه، نعنا، ترخون و مرزه بطور مساوی استفاده می کنیم . ۲ پیمانه خشک ، یا ۴ پیمانه تازه . پیاز را خرد می کنیم با روغن سرخ کرده و زردچوبه می زنیم سپس سبزیجات خرد شده را اضافه می کنیم ، گوشت و ادویه و‌نمک را اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت و‌ سرخ شدن آن ، برنج و لپه پخته شده را به این مواد اضافه می کنیم و پس از ترکیب آنها حالا داخل گوجه را که خالی کرده ایم با مواد آماده شده پر می کنیم و گوجه ها را با کمی آب و درجه حرارت خیلی کم می پزیم ، بادمجان ها را لازم نیست که داخلش را خالی کنیم، پس از سرخ کردن بادمجان ها آنها را در قابلمه چیده با یک چاقو شکم آنها را برش می زنیم و به دو طرف فشار می دهیم که شکم بادمجان باز شود حالا مواد را داخل بادمجان قرار می دهیم ، و روی آن آب و رب حل شده در آب را می ریزیم و‌نمک و فلفل به اندازه لازم روی آن می پاشیم و آن را می پزیم ، نوش جان .
11 ماه پیش در تاریخ 1402/06/23 منتشر شده است.
204 بـار بازدید شده
... بیشتر