بعد از 50 سالگی برای سلامتی بیشتر از این 7 ماده غذایی اجتناب کنید!

ادوکر
ادوکر
20 بار بازدید - 5 ماه پیش - در این ویدیوی آموزنده، موضوع
در این ویدیوی آموزنده، موضوع مهم تغذیه برای افراد 50 ساله و بالاتر را بررسی می کنیم. هفت خوراکی را که ممکن است با افزایش سن بر سلامتی شما تأثیر منفی بگذارند، کشف کنید و بیاموزید که چرا اجتناب از آنها برای حفظ سلامت کلی ضروری است. همانطور که بدن ما با افزایش سن دچار تغییرات طبیعی می شود، انتخاب های غذایی به طور فزاینده ای قابل توجه می شوند. ما به جزئیات هر ماده غذایی می پردازیم و در مورد اثرات منفی بالقوه آنها بر سلامت بعد از 50 بحث خواهیم کرد. از محرک های التهاب گرفته تا نگرانی های مربوط به جذب مواد مغذی، درک دلایل اجتناب از این غذاها به شما قدرت می دهد تا تصمیمات آگاهانه ای در مورد رژیم خود بگیرید. 00:00 مقدمه 00:47 غذاهای فرآوری شده 02:30 غذاهای قندی 03:46 غذای با سدیم بالا 05:14 گوشت قرمز 06:22 کافئین 07:32 غذاهای تند 08:41 الکل
5 ماه پیش در تاریخ 1403/02/11 منتشر شده است.
20 بـار بازدید شده
... بیشتر