آموزش کامل نکات ته چین مجلسی خوشرنگ با بهنام رستمی
7.6 هزار بار بازدید -
8 ماه پیش
-
تا حالا شده وقتی تهچین
تا حالا شده وقتی تهچین درست میکنی همه بگن: بابا تو دیگه کی هستی؟ دست شیطونو بستی؟!
امروز میخوام بهتون این قول رو بدم که با درست کردن این ته چین مرغ و بادمجون میتونین دل همه رو ببرین
البته به شرط اینکه این پست رو لایک کنی هااا وگرنه تهچینتون اصلا خوشمزه نمیشه
مقدار مواد لازم برای سه الی چهار نفر:
سینه مرغ یک عدد
نمک و فلفل سیاه و زعفران و روغن کنجد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
سیر دو حبه
برگ بو یک عدد
آب جوش یک لیوان
+
برنج ۳ پیمانه
ماست چکیده: سه قاشق غذاخوری
آب نصف لیمو ترش
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
سفیده تخم مرغ: یک عدد
گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
زعفران به مقدار دلخواه
روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
بادمجان سه عدد
کره: ۲۰ گرم
زرشک سه قاشق غذاخوری
نکات مهم:
۱) برای اینکه بادمجونا تلخی نداشته باشن و روغن خیلی کمی جذب کنن اونها رو نیم ساعت الی یک ساعت توی آب نمک بذارین و بعد بشورین و خشکشون کنید و توی روغن سرخشون کنید.
۲) برنج رو هم وقتی آبکش کنید که شصت درصد پخته باشه و به اصطلاح کمی دون برش دارین.
۳) زرده ی تخم مرغ رو حسابی هم بزنین چون اینکار بوش رو از بین میبره، فلفل سیاه هم توی گرفتن بوی زهمش کمک میکنه و در آخر چند قطره آب لیموترش کلاً خیالتون رو بابت بوی زهم تخم مرغ راحت میکنه️
شما چه مدل تهچینی رو بیشتر دوست دارین؟ گوشت یا مرغ یا بدون گوشت و مرغ؟
8 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/03 منتشر شده
است.
7,625
بـار بازدید شده