هدف استفاده از ادویه جات در غذا

چیلی | چاشنی، ادویه، حبوبات
چیلی | چاشنی، ادویه، حبوبات
171 بار بازدید - 5 سال پیش - اولین دلیل که برای استفاده
اولین دلیل که برای استفاده از ادویه جات به ذهن خطور می کند مزه دار کردن غذا هاست ولی موارد مهم تری نیز وجود دارد که در ذیل به برخی از آنها اشاره می گردد: ۱- ادویه جات در غذا شرایطی را ایجاد میکنند که در بیشتر مواقع یا باعث از بین رفتن باکتری ها و میکروبها شده و یا مانع از رشد و تکثیر آنها می شوند. ۲- وجود گوشت گوسفند، گاو،مرغ، ماهی، میگو ،بوقلمون و... در غذا ها بوی ضخم نا مطبوعی ایجاد میکند که به وسیله ادویه جات می توان کنترل نمود و حتی به بو های خوشایند و مطبوعی رسید. ۳- ... ادامه در سایت چیلی (chilee.ir)
5 سال پیش در تاریخ 1398/06/10 منتشر شده است.
171 بـار بازدید شده
... بیشتر