کنترل حشرات و جوندگان در آشپزخانه و انبار مواد غذایی
15 بار بازدید -
10 ماه پیش
-
درچرخه تولید موادغذایی حشرات و
درچرخه تولید موادغذایی حشرات و جوندگان از مهمتریبن عوامل آلودگی و انتقال آلودگی هستند ، لذا کنترل و عدم ورود این موجودات در قسمت تولید غذا و انبار دارای اهمیت می باشد.
روش های پیشگیری :
رعایت اصول بهداشتی و شستشو و ضد عفونی کردن آشپزخانه و انبار
نصب توری جلو پنجره ها و مدخل هوا و توری های در کف شوی آبراه ها
جلوگیری از ریخت و پاش مواد غذایی در آشپزخانه و انبار
نصب پرده هوا جلو درب انبارها
حمل و دفع بهداشتی زباله و بدور از محل تولید غذا و انبار
رفع ترک ها و درزها در کف و دیوار آشپزخانه و انبار
رعایت بهداشت فضای بیرونی
طراحی و بهینه سازی فضای آشپزخانه و انبار و تأسیسات و جلوگیری از لانه گزینی حشرات
استفاده از حشره کش های برقی مجاز در فضای تولید و انبار
تله گذاری در مناطق مختلف اطراف ساختمان در صورت لزوم
.
تألیف: لاله شفیعی
جهت مطالعه کامل مقاله به وبسایت موسسه قسمت مقالات مراجعه کنید:
www.aftabparse.com
خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند.
با آفتاب پارسه
.....
.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید:
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ - ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید:
@aftabeparse
.
10 ماه پیش
در تاریخ 1402/09/01 منتشر شده
است.
15
بـار بازدید شده