طرز تهیه گلوکز برای انواع مرباها و گز

29.7 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - بادکا یا گلوکز، مایعی است
بادکا یا گلوکز، مایعی است که از هیدرولیز نشاسته با اسید یا آنزیم تهیه می‌شود. بادکا، چسبنده، روشن و بی‌بو است و در دو رنگ سفید و زرد شفاف به دست می آید که در انواع کیک، گز، سوهان و شیرینی و شکلات استفاده می شود. از بادکا یا گلوکز در تهیه خمیر فوندانت و برای درست کردن گل های خوراکی و روکش کیک ها نیز استفاده می شود.
4 سال پیش در تاریخ 1399/02/17 منتشر شده است.
29,707 بـار بازدید شده
... بیشتر