استفاده ازتکنولوژی NIR برای کنترل کیفیت مواد

Pishgam Damparvar Sepahan
Pishgam Damparvar Sepahan
222 بار بازدید - 2 سال پیش - آنالیز ترکیبات مواد غذایی و
آنالیز ترکیبات مواد غذایی و یا هر نوع محصولات صنعتی یکی از مهمترین بخش‌های تولید و عرضه و همینطور کنترل کیفیت در چرخه تهیه و تولید و عرضه تا مصرف بشمار می‌آید. نظارت دقیق بر پارامترهای کلیدی مانند رطوبت، چربی یا پروتئین برای اصلاح انحرافات رخ داده در هر فرآیند تولید بسیار مورد اهمیت است. آنالیز کننده های NIR به طور مداوم در عرض چند ثانیه اندازه گیری های دقیق را انجام می دهند تا حداکثر بازده تولید را تضمین کنند.دستگاه NIR دارای لامپ مادون قرمز می باشد و مقدار جذب نور مادون قرمز توسط گروههای فعال ترکیبات یک نمونه را اندازه‌گیری می کند. نمونه را بر اساس برنامه دستگاه روی سل ریخته و در جایگاه خوانش قرار می دهیم. سپس طی گذشت مدت زمان 1 دقیقه 6 پارامتر شامل نشاسته، چربی، فیبر، پروتئین، خاکستر و رطوبت در خوراک دام و طیور گزارش داده می شود. نتایج حاصل بر اساس کالیبراسیون دستگاه و بانک اطلاعات جهانی نرم افزار می باشد. کاربردهای اصلی این دستگاه: 1. آنالیز مواد غذایی 2. تعیین سریع کیفیت دانه های حمل شده در کامیون در هنگام برداشت محصول. 3. کنترل کیفی مواد اولیه دریافتی، نظارت بر مراحل فرآیند آسیاب و کنترل کیفیت مشخصات محصول نهایی 4. تعیین میزان روغن، رطوبت و سایر پارامترهای کیفیت مورد نیاز دانه های روغنی و محصولات فرآوری شده، کنترل کیفیت تولید مواد خوراکی. 5. تجزیه و تحلیل سریع پارامترهای کیفیت غلات (تعیین پروتئین، رطوبت، میزان گلوتن و سایر پارامترها) گندم، جو، ذرت و محصولات غلات و غیره . 6. نظارت بر کیفیت خوراک در مراحل مختلف فرآیند آسیاب (پارامترهایی از قبیل خاکستر، پروتئین ، رطوبت و )
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/07 منتشر شده است.
222 بـار بازدید شده
... بیشتر