طرز تهیه نان خامهایی با تزئین گاناش به روش ساده
128 بار بازدید -
4 سال پیش
-
مواد لازم برای نان خامهای:
مواد لازم برای نان خامهای:
آب 150 میلی لیتر
شیر 100 میلی لیتر
شکر 1 ق چ خ
نمک 1 پنس
وانیل
آرد 150 گرم
تخم مرغ 1 الی 4 عدد (حدود 225 گرم)
خامه قنادی 750 میلیلیتر
مواد لازم برای گاناش:
خامه پرچرب(بالای 30%) 200 میلیلیتر
شکلات تختهای خرد شده یا چیپسی 125 گرم
کره ( در دمای محیط) 40 گرم
برای دیدن دستور کامل تهیه این شیرینی به مجله زندگی رویسا حتما مراجعه کنید.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/10/18 منتشر شده
است.
128
بـار بازدید شده