عملیات صید و آماده‌سازی ماهی تون زردباله (گیدر) Yellowfin Tuna

Tethys
Tethys
1.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - ماهی تون زردباله (گیدر) یکی
ماهی تون زردباله (گیدر) یکی از گونه‌های باارزش تون ماهیان می‌باشد که در منطقه شمال اقیانوس هند و دریای عمان توسط صیادان ایرانی صید می‌شود. تا قبل از این، گوشت باکیفیت این گونه، به مصرف کارخانه‌های کنسرو ماهی تون می‌رسید اما با پیگیری‌های برخی از فعالان زنجیره صنعت غذاهای دریایی توانستیم گوشت این ماهی را با رعایت استانداردهای کیفی بالا و انجام عملیات iki jeme به صورت تازه به دست مصرف‌کننده نهایی برسانیم. این محصول در اقصی نقاط جهان جهت تهیه انواع غذاهای لوکس همچون سوشی، ساشیمی، برگر ماهی، استیک و سایر غذاهای متنوع بکار برده می‌شود و از هم اکنون علاقمندان این محصول لذیذ، امکان تهیه این کالا را در داخل کشور خواهند داشت.
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/15 منتشر شده است.
1,248 بـار بازدید شده
... بیشتر