طرز تهیه خورشت فسنجان
1.1 هزار بار بازدید -
10 ماه پیش
-
طرز تهیهی خورشت فسنجان با
طرز تهیهی خورشت فسنجان با مرغ
مرحله 1 : ابتدا گردوها را درون خرد کن کاملا خرد میکنیم تا زمانی که بافت گردو کاملا خمیری شود تا گردو در مرحلهی پخت به خوبی روغن بیندازد.
مرحله 2: گردوهای چرخ شده را درون قابلمه میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم و کمی تفت میدهیم ، سپس به مقدار کافی روی گردو آب میریزیم و در ادامه کمی نمک به آن اضافه کرده، برای پخته شدن نیاز به 3 ساعت پخت دارد. که در این مدت زمان گردو روغن خود را پس بدهد ( در این مرحله مواد را باید مداوم هم بزنیم که گردوها ته نگیرد )
مرحله 3: درون ماهیتابه به مقدار لازم روغن ریخته و سینهی مرغ را اضافه میکنیم که به آرامی سرخ شود ، سپس نمک، زردچوبه و زعفران دم کرده را به میزان لازم اضافه کرده و در آخر پیاز داغ رنده شده را اضافه میکنیم، سپس یک لیوان آب به آن اضافه میکنیم و درب ظرف را میبندیم تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود.
مرحله 4: در این مرحله یک لیوان رب انار به فسنجان اضافه میکنیم تا زمانی که به خوبی جا بیفتد و روغن کافی پس بدهد.
در مرحلهی آخر مایهی فسنجان و گوشت را با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر میریزیم.
نوش جان
______________________
برای خرید مواد لازم از وبسایت کدبانوی نمونه
لطفا روی لینک زیر کلیک کنید
www.kadbanoo.shop
مواد لازم
سینه مرغ : 6 قطعه
مغز گردو : 500 گرم
رب انار فسنجانی : 1 لیوان
پیاز داغ رنده شده تکمیس : به میزان لازم
روغن پخت و پز : به میزان لازم
نمک ، زردچوبه، فلفل سیاه : به میزان لازم
زعفران دم کرده : به میزان لازم
10 ماه پیش
در تاریخ 1402/06/16 منتشر شده
است.
1,152
بـار بازدید شده