آموزش و دستور پخت برنج سرخ شده با تخم مرغ (بسیار خوشمزه و جدید فقط در 5 دقیقه)
2 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
برنج 300 گرم
2 عدد
برنج 300 گرم
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری روغن کنجد (یا روغن پخت و پز)
2/3 قاشق چایخوری نمک
پیاز سبز
1. برنج نباید خیس باشد (برنج و آب 1:1)
2. اگر می خواهید طعم یک رستوران چینی را تقلید کنید، هنگام اضافه کردن نمک، کمی آب مرغ به آن اضافه کنید
4. سس سویا و سس صدف رنگ برنج سرخ شده را تیره می کند، بنابراین توصیه نمی شود.
5. در آخر پیاز سبز را اضافه کنید و ظرف 30 ثانیه تمام کنید
2 سال پیش
در تاریخ 1401/10/05 منتشر شده
است.
2,063
بـار بازدید شده