آموزش و دستور پخت برنج سرخ شده با تخم مرغ (بسیار خوشمزه و جدید فقط در 5 دقیقه)

⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - برنج 300 گرم 2 عدد
برنج 300 گرم 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد (یا روغن پخت و پز) 2/3 قاشق چایخوری نمک پیاز سبز 1. برنج نباید خیس باشد (برنج و آب 1:1) 2. اگر می خواهید طعم یک رستوران چینی را تقلید کنید، هنگام اضافه کردن نمک، کمی آب مرغ به آن اضافه کنید 4. سس سویا و سس صدف رنگ برنج سرخ شده را تیره می کند، بنابراین توصیه نمی شود. 5. در آخر پیاز سبز را اضافه کنید و ظرف 30 ثانیه تمام کنید
2 سال پیش در تاریخ 1401/10/05 منتشر شده است.
2,063 بـار بازدید شده
... بیشتر