پیاز داغ چیپسی رستورانی/ هر غذایی با این پیاز داغ ترد فوق العاده میشه/ آرزو تایم

AREZOO TIME
AREZOO TIME
7.1 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - سلام عزیزای دلم ، من
سلام عزیزای دلم ، من همه پیامهای قشنگتون رو میخونم و با کامنت هاتون خوشحالم میکنین :) متاسفانه بعضی وقتا نمیرسم جواب همه رو بدم ولی حتما میخونم و کیف میکنم:) مرسی که ویدئوهامو لایک میکنید و کامنت میذارید! بچه ها یادتون نره زنگوله کانال آپارات من رو فعال کنید تا هر موقع که پست میذارم آپارات بهتون خبر بده! بچه ها پست سیب زمینی تنوری رو اگه ندیدین حتما ببینید و یه بار امتحان کنید هم خیلی خوشمزه است هم ضرر نداره https://www.aparat.com/v/CUMKz این پیاز داغ تو هر غذایی معجزه میکنه بچه ها تا حالا بهتون نگفته بودم پدر و پدر بزرگ من رستوان دار بودن و سر آشپز رستوران هم خودشون بودن! بخاطر همین من غذاهای سنتی رو با رازهای خوشمزگی رستورانی بلدم یکی از همین رازها ریختن این پیاز داغ تو غذاست این پیاز داغ طعم هر غذایی رو معرکه میکنه قیمه تون میشه قیمه نذری اصلا همین که این پیاز رو سرخ میکنین بوی قیمه نذری میپیچه تو خونه یا غذاهای دیگه تون میشه از اون دستپخت ها که همه میگن چطوری انقدر خوشمزه ست (البته برای قیمه همینجوری پیاز رو همون لحظه سرخ میکنیم آماده استفاده نمیکنیم) در آینده رازهای دیگه ی خاص بودن غذاها رو هم بهتون یاد میدم این پیاز رو با روغن جامد درست میکنیم که داخل فریزر بتونیم نگه داریم،با اینکار هم خیلی سریع تر میتونین غذای فوق العاده خوشمزه درست کنین و هم واسه زمستون‌که پیاز گرون میشه به صرفه ست نکته:اشکلالی نداره پیازها رو مثل ویدئو درشت خورد کنین چون وقتی چیپسی میشن به راحتی میتونین با دست خوردشون کنین تا توی غذا درشت نباشن نکته:اگه کم سرخ کنین چیپسی نمیشن نکته:وقتی به رنگی که توی ویدئو نشون دادم رسید خیلی سریع باید آبکشش کنین چون توی این تایم در عرض چند ثانیه میسوزن! نکته:پیاز لحظات آخر که از روی حرارت برداشته میشه با حرارت خودش هم سرخ میشه،توی ویدئو هم دقت کنین لحظات آخر ریختن توی آبکش رنگش چند درجه تغییر میکنه حتما مرحله ی هوادهی رو خوب انجام بدین که پیازتون خمیر نشه اگه پیازهاتون زیاد بود و چند سری سرخ کردین هر بار پیاز رو آبکش کنین ظرفتون رو با یک دستمال تمیز ،پاک کنین یه کم روغن به روغنتون اضافه کنین و ادامه ی مراحل رو مثل قبل انجام بدین این پیاز داغ رو باید آخر سرخ کردن غذاتون اضافه کنین چون خیلی دیگه ظرفیت سرخ شدن نداره رازهای آشپزی/ ترفندهای آشپزی/ راز طعم قیمه نذری/ آشپزی سنتی/ راز پیاز داغ طلایی/ پیاز داغ رستورانی/ آموزش آشپزی ایرانی/ آموزش قیمه/ آموزش آبگوشت/ آموزش قرمه سبزی/ با آرزو تایم
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/06 منتشر شده است.
7,109 بـار بازدید شده
... بیشتر