طرز تهیه کتف و بال مرغ با دوغ آبعلی: ترد، خوشمزه و مجلسی!
846 بار بازدید -
2 ماه پیش
-
کتف و بال مرغ با
کتف و بال مرغ با دوغ آبعلی، یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به خاطر سادگی در پخت و طعم بینظیرش، در میان خانوادههای ایرانی جایگاه ویژهای دارد. این غذا با داشتن بافتی ترد و طعمی دلچسب، میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا میانوعدهای لذیذ سرو شود.
مواد لازم:
کتف و بال مرغ: 1 کیلوگرم
دوغ آبعلی: 2 پیمانه
پیاز: 1 عدد بزرگ
سیر: 3 حبه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم (اختیاری)
زعفران: به مقدار لازم (اختیاری)
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
کتف و بال مرغ را بشویید و به طور کامل خشک کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و شیشهای شود.
سیر را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر و طعم آن آزاد شود.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز (در صورت تمایل) را به پیازها اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
دوغ آبعلی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
زعفران دم کرده را به مخلوط اضافه کنید (اختیاری).
کتف و بالهای مرغ را به مخلوط دوغ اضافه کنید و به طور کامل با آن آغشته کنید.
در قابلمه را ببندید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا مرغ بپزد و سس غلیظ شود.
در یک تابه جداگانه، روغن را داغ کنید.
کتف و بالهای پخته شده را از سس جدا کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
کتف و بال مرغ سوخاری شده را با سس باقی مانده سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
نکات:
می توانید از زعفران ساییده شده به جای زعفران دم کرده استفاده کنید.
برای طعمی تندتر، می توانید از فلفل سبز یا پودر فلفل قرمز بیشتر استفاده کنید.
می توانید به جای سرخ کردن کتف و بال ها، آنها را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا برشته شوند.
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/08 منتشر شده
است.
846
بـار بازدید شده