اهمیت و ارزش کارگر حرفه ای در پرورش مرغ گوشتی

1 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - داشتن نیروی کار حرفه ای
داشتن نیروی کار حرفه ای و آموش دادن به پرسنل مرغداری در اولویت کار مرغداران و کارشناسان فارم میباشد. باید به این نکته توجه بکنیم که کارگران قلب مرغداری هستند و تمام افکار مارو به عمل تبدیل میکنند پس باید به این مورد توجه ویژه ای داشت دکتر محمد مهدی عبدالهی / دامپزشک / فعالیت تخصصی در زمینه بهداشت و بیماری های مرغ گوشتی :آدرس شبکه های اجتماعی ما یوتوب / اینستاگرام / آپارات / تلگرام https://instagram.com/Dr_m.abdollahi/ https://www.aparat.com/Dr_M.Abdollahi https://t.me/dr_m_abdollahi https://www.seevid.ir/fa/result?ytch=UC5IsU7vjFN5U-ma5l0SfgiA لطفا مارو از نظرات ارزشمندتون محروم نفرمایید
4 سال پیش در تاریخ 1399/11/09 منتشر شده است.
1,032 بـار بازدید شده
... بیشتر