کیک دورنگ خوشمزه و خوش بافت

❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
5.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - امروز اومدم با یه کیک
امروز اومدم با یه کیک دورنگ خوشمزه و خوش بافت که اگه یبار درستش کنید عاشق طعمش میشید مواد لازم: تخم مرغ ۳عدد شکر ۱لیوان شیر ۳چهارم لیوان روغن نصف لیوان آرد ۲لیوان بیکینگ پودر ۲ق چ وانیل نوک ق پودر کاکائو ۱ق غ طرز تهیه: اول از همه فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه ️نکته: اگر فر خوب گرم نشه کیک خمیر میشه و اگر زیاد گرم بشه بیرون کیک میپزه و وسطش خمید میمونه(فر فقط یک ربع گرم بشه) حالا تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه ️نکته:میان کار حتما ظرف رو دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیره شیر و روغن رو اضافه میکنیم و فقط یک دقیقه با دور کند کم میزنیم ️نکته: اگر تو این قسمت زیاد هم بزنید پف کیک میخوابه آرد رو حتما ۳بار الک میکنیم و همراه بیکینگ پودر اضافه میکنیم و یک دقیقه با همزن دستی میزنیم مواد رو به دوقسمت مساوی تقسیم میکنیم و به یک قسمت ۱ق غ پودر کاکائو و ۳ق شیر اضافه میکنیم قالب رو به کره و آرد آغشته میکنیم و چرب میکنیم و مایع رو باهم و بصورت مساوری داخل قالب میریزیم ️نکته: هیچ وقت مایع کیک رو در یک نقطه نریزید و دستتون رو حرکت بدید قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای ۴۰ دقیقه بزارید ️نکته: تا ۲۰ دقیقه به هیچ وجه در فر رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه بعد از نیم ساعت کیک رو با خلال چک کنید اگر نپخته بود ۱۰ دقیقه دیگه بهش زمان بدید و تمام ️نکته: وقتی کیک پخت تا ۱۰ دقیقه کیک رو از قالب خارج نکنید و صبر کنید تا خنک بشه برای اینکه خودش رو بگیره و براحتی از قالب جدا بشه و موقع برش زدن از هم نپاشه
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/04 منتشر شده است.
5,368 بـار بازدید شده
... بیشتر