طرز تهیه حلوا آرد گندم خوشمزه و مجلسی

آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
حلوا آرد گندم یکی از دسرهای سنتی و مقوی ایرانی است که با آرد گندم، شکر، روغن، گلاب، زعفران و هل درست می‌شود. مواد لازم حوا ...
حلوا آرد گندم یکی از دسرهای سنتی و مقوی ایرانی است که با آرد گندم، شکر، روغن، گلاب، زعفران و هل درست می‌شود. مواد لازم حوا آرد گندم: آرد گندم: یک و نیم پیمانه روغن: نصف پیمانه گلاب: نصف پیمانه شکر: یک پیمانه آب: یک پیمانه هل ساییده شده: نصف فاشق چای خوری زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری نکته: برای اینکه حلوای نرم و لطیف و خوش رنگ تری داشته باشید باید صبر و حوصله به خرج دهید چون تفت دادن آرد زمان زیادی می برد. برای تهیه حلوا آرد گندم، ابتدا آرد را تفت می‌دهند تا رنگش تغییر کند و بوی خوشی بدهد. سپس روغن و شربت شکری که با گلاب و زعفران و هل آماده شده است را به آرد اضافه می‌کنند و با قاشق هم می‌زنند تا حلوا حالت خمیری به خود بگیرد. در نهایت حلوا را در ظرف مورد نظر بکشند و با خلال پسته یا بادام تزیین می‌کنند. این حلوا معمولاً در مراسم‌های مذهبی یا نذری سرو می‌شود و می‌تواند به عنوان یک میان وعده پر انرژی باشد. امیدوارم از این حلوای لذیذ لذت ببرید. ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن دستورپخت های بیشتر می تونید به سایت و کانال ما مراجعه کنید: آدرس سایت: chefleily.ir کانال آپارات: aparat.com/chefleily

همه توضیحات ...