آموزش خشک کردن گوشت سینه مرغ

آموزش مهارت های طبیعت گردی
آموزش مهارت های طبیعت گردی
6 هزار بار بازدید - 11 سال پیش - با استفاده از خشک کردن
با استفاده از خشک کردن گوشت سینه مرغ می توان آن را برای مدت طولانی بدون نیاز به یخچال نگهداری کرد. گوشت خشک شده مرغ حجم و وزن کمتری نسبت به گوشت معمولی دارد. در این ویدئو گوشت مرغ پس از بریده شدن به قطعات کوچک بدون استفاده از روغن در یک تابه نچسب تفت داده می شود تا آب آن تا حد ممکن بخار شود. سپس در دستگاه خانگی مخصوص اینکار گذاشته شود و درعرض چند ساعت خشک می شود.
11 سال پیش در تاریخ 1392/02/26 منتشر شده است.
6,046 بـار بازدید شده
... بیشتر