آموزش طرز پخت کیک مارمالاد فودکینک،خوشمزه،سریع،آسان.

Food King
Food King
1.8 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام دوست کیک سبک و
سلام دوست کیک سبک و خوش بافت و خوشطعم حتما امتحانش کنید #کیک_مارمالادی_سوزان آرد 1 و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت 1/2 پیمانه نشاسته ذرت پودری و سفید رنگه و اگه توی پاکت فشارش بدید صدای قرررچ میده نشاسته ذرت برای لطافت بیشتر کیک استفاده میشه یوقت نشاسته گندم نریزید...کیک سفت میشه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد کره نرم به دمای محیط رسیده 100 گرم میتونید از مارگارین گیاهی استفاده کنید(خودمم همیشه مارگارین استفاده میکنم) روغن مایع 1/4 پیمانه شکر 2/3 پیمانه تخم مرغ به دمای محیط رسیده 3 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شیر 3 قاشق غذاخوری استاندارد این کیک از دسته کیکهای کره ای هست که کاملا مناسب مارمالادی شدن هست...در کیکهای کره ای میوه یا مارمالاد تهنشین نمیشن از قالب 20×30 یا گرد 25 تا 28 سانت میتونید استفاده کنید از انواع مارمالاد خونگی یا فروت فیل یا ویوافیل که در لوازم قنادی موجود هست برای این کیک میتونید استفاده کنید...من از ویوافیل شاتوت استفاده کردم تایم پخت حدود 40 تا 50 دقیقه در فر 180 درجه هست یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج بسه فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر کیکهای کره ای رو خارج از یخچال و در دمای محیط و در ظرف دربسته نگهداری کنید به راحتی تا 3 روز تازه میمونه خیلی دلچسب و خوشمزه ست...یادتون نره حتما امتحانش کنید
3 سال پیش در تاریخ 1400/07/19 منتشر شده است.
1,886 بـار بازدید شده
... بیشتر