چای اسود میعاد (طرز تهیه)
565 بار بازدید -
11 سال پیش
-
ویژگیها: زود دم ، خوش
ویژگیها: زود دم ، خوش رنگ، قابل استفاده در مهمانی ها
طعم : گس قوی
سال تولید : 1357
طرز تهیه : دو پیمانه چای را در یک قوری 4 نفره ریخته و به آن آب تازه در حال جوش اضافه می نماییم . سپس قوری را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه می گذاریم تا چای دم بکشد . با گذشت زمان رنگ این چای کم کم تیره تر شده و طعم آن رو به تلخی می رود
11 سال پیش
در تاریخ 1392/08/13 منتشر شده
است.
565
بـار بازدید شده