تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی

70 بار بازدید - 3 سال پیش - فروشگاه عسل طبیعی WWW.ALINCO.IR تعیین
فروشگاه عسل طبیعی WWW.ALINCO.IR تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی؛ محققان آزمایشگاه بیوشیمی دانشگاه شهید بهشتی با این روش دقیق‌تر ساده‌تر و به نحو تکرارپذیر عسل اصل را تشخیص می دهند. فروشگاه عسل طبیعی WWW.ALINCO.IR متاسفانه تقلب گسترده در این محصول با ارزش مشاهده می‌گردد که لزوم ارزیابی‌های دقیق علمی را جهت کنترل کیفی آن ضروری می‌نماید. روش ابداعی این محققان می‌تواند بعنوان گواهی اصالت و مرغوبیت کالا در صادرات این کالای ارگانیک قید شود. فروشگاه عسل طبیعی WWW.ALINCO.IR گروه پژوهشی سنجش عسل بهشتی متشکل از متخصصان رشته بیوشیمی، گرده شناسی و میکروبیولوژی حدود ۳ سال است که بر روی محتوای بیوشیمیایی و خواص درمانی عسل تحقیق می‌نمایند و به نوآوری‌های بسیاری هم دست یافته اند. این گروه در حال حاضر با در دست داشتن تمام روش‌های دقیق سنجشی قادر به تعیین محتوای شیمیایی، آنزیمی، گرده و میکروبی عسل هستند و خواص درمانی نمونه‌های عسل را نیز بخوبی مشخص می‌نمایند. این گروه از محققان در صدد گرفتن US Patent برای ثبت روش ابداعی خود هستند. فروشگاه عسل طبیعی WWW.ALINCO.IR
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/03 منتشر شده است.
70 بـار بازدید شده
... بیشتر