جوجه کباب مکزیکی (سرآشپزسالخورده) | جوجه کباب تند

GlobalFoodFusion
GlobalFoodFusion
3.1 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - Mexican Chicken Kebabs | Mexican
Mexican Chicken Kebabs | Mexican Grilled Chicken | جوجه کباب مکزیکی (سرآشپزسالخورده) | جوجه کباب تند Subscribe To Ashpazi890m Channel Here: https://www.seevid.ir/c/Ashpazi890m?sub_confirmation=1 Subscribe To Ashpazi890m Channel on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_890m/channel/ ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ مواد لازم: سینه مرغ1 عدد پیاز1 عدد بزرگ سیر5 حبه نمکبه میزان دلخواه فلفل سیاهبه میزان دلخواه فلفل قرمزبه میزان دلخواه زنجبیلبه میزان دلخواه روغن سرخ کردنییک پیمانه پودر سیر1 قاشق چایخوری فلفل دلمه اینصف یک عدد رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری ادویه کاریبه میزان دلخواه تخم گشنیزبه میزان دلخواه روغن زیتون2 قاشق غذاخوری کره50 گرم آب جوش1 فنجان طرز تهیه و دستور پخت: مرحله اول: جهت تهیه این غذای تند و خوشمزه، ابتدا یک عدد سینه مرغ را یخ زدایی کرده، به خوبی شسته، به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و داخل آبکش بریزید و برای مدت کنار بگذارید تا آب اضافه ی آن خارج شود. مرحله دوم: یک عدد پیاز درشت را پوست کنده، به خوبی شسته و به صورت نگینی یا خلالی خرد نمایید. مرحله سوم: پنج حبه سیر را پوست کنده، شسته و با دنده ریز، رنده نموده و یا له نمایید. مرحله چهارم: نصف یک عدد فلفل دلمه ای سبز را شسته، تخم های آن را جدا کرده و به صورت نگینی خرد نمایید. مرحله پنجم: پیازها، فلفل دلمه ای ها و سیرهای خرد شده را داخل یک ظرف بزرگ و مسطح ریخته و به خوبی با هم مخلوط نمایید. سپس تکه های سینه ی مرغ را نیز به آنها اضافه نمایید . مرحله ششم: نمک، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، پودر سیر، تخم گشنیز آسیاب شده و ادویه کاری را به محتویات داخل ظرف اضافه نموده و ترکیبات را مجددا با هم مخلوط نمایید تا تکه های سینه مرغ به خوبی مزه دار شوند. مرحله هفتم: در این مرحله به اندازه یک حبه کوچک زنجبیل تازه را له یا رنده نموده و به محتویات فوق اضافه نمایید. مرحله هشتم: پس از اینکه تکه های مرغ را به خوبی به تمامی مواد فوق آغشته کردید، روی ظرف را با سلفون یا درب پوشانده و به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال قرار دهید. مرحله نهم: یک ساعت پس از قرار دادن تکه های مرغ در یخچال، مقدار دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را نیز به ترکیبات اضافه نموده و ظرف را مجددا داخل یخچال قرار دهید تا جوجه ها داخل مایه استراحت نموده و به خوبی مزه بگیرند. مرحله دهم: پس از دو ساعت ظرف را از یخچال بیرون آورده، تکه های جوجه را از قطعات پیاز جدا نموده و در ظرف دیگری قرار دهید. سپس تابه ی گریل را روی شعله گاز قرار داده تا کمی گرم شود. یک پیمانه روغن سرخ کردنی مرغوب داخل تابه ریخته و پس از اینکه به خوبی گرم شد، تکه های جوجه را به آن اضافه نموده، روی آن کمی فلفل قرمز پاشیده، شعله را کم کرده و درب تابه را بگذارید تا جوجه ها سر فرصت و با شعله ملایم مغز پخت شوند. مرحله یازدهم: در زمانی که جوجه ها روی شعله مشغول پختن هستند، در ظرف دیگری حدود پنجاه گرم کره را داغ کرده، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه نموده و سرخ نمایید تا رب از حالت و مزه خامی دربیاید و حسابی رنگ دهد. (دقت نمایید در این مرحله بسته به ذائقه خود، اگر تمایل دارید تا جوجه شما کمی تندتر شود می توانید به مقدار مورد نظرتان فلفل قرمز به رب گوجه فرنگی اضافه نموده و تفت دهید). مرحله دوازدهم: جوجه ها را برگردانده تا هر دو طرف به خوبی گریل شوند. مرحله سیزدهم: پس از سرخ شدن هر دو طرف تکه های جوجه، رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به جوجه ها اضافه نموده و به خوبی جوجه ها را به آن آغشته نمایید. پس یک فنجان کوچک آب جوش به ترکیبات اضافه نموده، درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم تا آب اضافه شده با شعله کم تبخیر شوند. نوش جان - Bon apetit #جوجه_کباب_مکزیکی #MexicanChickenKebabs #MexicanChickenRecipe
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/23 منتشر شده است.
3,167 بـار بازدید شده
... بیشتر