بلانچ وفریز کردن بامیه روشی آسان با ماندگاری بالا طعم ورنگ

آشپزی ساجده
آشپزی ساجده
6.4 هزار بار بازدید - پارسال - سلام دوستان گلم امروز در
سلام دوستان گلم امروز در خدمتتونم با آموزش بلانچ وفریز کردن بامیه.روشی بسیار ساده وآسان باماندگاری بالا طعم و رنگ بامیه بااین روش کاملا تا یکسال در فریزر بدون تغییر رنگ و مزه میتونید بامیه را نگهداری کنید.تمام نکات مهم مرحله به مرحله در ویدیو توضیح داده شده حتما ویدیو رو تا آخر ببینید. ممنون میشم ویدیو رو لایک کنید به کانال من بپیوندید زنگوله رو هم بزنید تا هر وقت ویدیو جدید گذاشتم باخبربشید.
پارسال در تاریخ 1402/04/27 منتشر شده است.
6,465 بـار بازدید شده
... بیشتر