آموزش کیک نسکافه ای
39 بار بازدید -
2 سال پیش
-
این کیک علاوه بر اینکه
این کیک علاوه بر اینکه بافت خیلی خوبی داره طعمشم عااالیه، حتما امتحانش کنید
آموزش کیک نسکافه ای
برای سفارشات و حتی پخت کیک خامه ای خونگی میتونید ازش استفاده کنید
این رسپی رو خیلی خیلی بهتون پیشنهاد میدم
@cookie_ba_raana
کیک پایه با طعم نسکافه
تخم مرغ️ 2 عدد
آرد ️75 گرم
شکر️ 75 گرم
شیر(آب) ️30 گرم باید گرم باشه
روغن️ 30 گرم
بیکینگ پودر ️1/4 ق.چ
نسکافه️ 1/5 ق.چ
وانیل️ 1/4 ق.چ
بهتره برای اندازه گیری مواد از ترازو استفاده کنید
هر قاشق غذا خوری آرد معادل --> 10 گرم
هر قاشق غذاخوری شکر معادل --> 15 گرم حدودی
هر قاشق غذا خوری شیر معادل --> 15 گرم
هر قاشق غذا خوری روغن معادل --> 20 گرم
طرز تهیه:
۱- آرد+بیکینگ پودر+نمک هم بزنید الک کنید
۲- سفیده و زرده رو جدا کنید.
۳- سفیده رو کمی هم بزنید تا کف کنه بعد نیمی از شکر رو کم کم اضافه کنید و خوب فرمش بدید تا از ظرف بیرون نریزه و بزارید در یخچال
۴-زرده و وانیل رو هم بزنید و بهش شکر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و کرم رنگ و کشدار بشه
۵-بعد از مخلوط کردن نسکافه در آب یا شیر گرم به همراه روغن اضافه و ترکیب کنید
۶-حالا مواد خشک رو اضافه و در دو مرحله هم بزنید میتونید مقداری با هم زن هم بزنید تا مواد مخلوط بشه و در آخر سفیده رو اضافه کنید و به آرومی ترکیب کنید تا مواد یکدست بشه دقت کنید زیاد هم نزنید که پف مواد نخوابه
اگر خوشت اومد حتما برای دوستات ارسال کن
2 سال پیش
در تاریخ 1401/01/27 منتشر شده
است.
39
بـار بازدید شده