آموزش کیک نسکافه ای

Cookie_ba_raana
Cookie_ba_raana
39 بار بازدید - 2 سال پیش - این کیک علاوه بر اینکه
این کیک علاوه بر اینکه بافت خیلی خوبی داره طعمشم عااالیه، حتما امتحانش کنید آموزش کیک نسکافه ای برای سفارشات و حتی پخت کیک خامه ای خونگی میتونید ازش استفاده کنید این رسپی رو خیلی خیلی بهتون پیشنهاد میدم @cookie_ba_raana کیک پایه با طعم نسکافه تخم مرغ️ 2 عدد آرد ️75 گرم شکر️ 75 گرم شیر(آب) ️30 گرم باید گرم باشه روغن️ 30 گرم بیکینگ پودر ️1/4 ق.چ نسکافه️ 1/5 ق.چ وانیل️ 1/4 ق.چ بهتره برای اندازه گیری مواد از ترازو استفاده کنید هر قاشق غذا خوری آرد معادل --> 10 گرم هر قاشق غذاخوری شکر معادل --> 15 گرم حدودی هر قاشق غذا خوری شیر معادل --> 15 گرم هر قاشق غذا خوری روغن معادل --> 20 گرم طرز تهیه: ۱- آرد+بیکینگ پودر+نمک هم بزنید الک کنید ۲- سفیده و زرده رو جدا کنید. ۳- سفیده رو کمی هم بزنید تا کف کنه بعد نیمی از شکر رو کم کم اضافه کنید و خوب فرمش بدید تا از ظرف بیرون نریزه و بزارید در یخچال ۴-زرده و وانیل رو هم بزنید و بهش شکر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و کرم رنگ و کشدار بشه ۵-بعد از مخلوط کردن نسکافه در آب یا شیر گرم به همراه روغن اضافه و ترکیب کنید ۶-حالا مواد خشک رو اضافه و در دو مرحله هم بزنید میتونید مقداری با هم زن هم بزنید تا مواد مخلوط بشه و در آخر سفیده رو اضافه کنید و به آرومی ترکیب کنید تا مواد یکدست بشه دقت کنید زیاد هم نزنید که پف مواد نخوابه اگر خوشت اومد حتما برای دوستات ارسال کن
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/27 منتشر شده است.
39 بـار بازدید شده
... بیشتر