تشریح الزامات PRPs (برنامه های پیش نیازی صنایع غذایی)
95 بار بازدید -
2 ماه پیش
-
جهت دریافت جزوه آموزشی این
جهت دریافت جزوه آموزشی این وبینار از سایت HSE باما بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
- جهت شرکت در دوره آفلاین (با آزمون) و دریافت گواهی بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
http://bamahse.com/link/FEYT2A
جهت مشاهده کلیه دوره های آموزشی سایت HSE باما بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
http://www.bamahse.com/workshops
آشنایی با برنامه های پیش نیازی صنایع غذایی(PRPs)
در صنایع غذایی، اطمینان از ایمنی و کیفیت محصولات از اهمیت بالایی برخوردار است. اینجاست که Prerequisite programs یا برنامههای پیشنیاز(PRP) نقش مهمی ایفا میکنند. PRP ها مجموعه ای از اعمال و شرایطی هستند که برای تولید مواد غذایی ایمن و با کیفیت ضروری هستند. آنها به عنوان پایه ای برای اجرای آنالیز خطر و نقاط بحرانی و سایر سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی عمل می کنند. آشنایی با PRP برای هر کسی که در صنعت غذا فعالیت می کند، از تولید کنندگان مواد غذایی گرفته تا تأمین کنندگان و توزیع کنندگان، ضروری است.
الزامات کلیدی برای PRP در صنایع غذایی
شیوههای تولید خوب (GMP): مجموعهای از دستورالعملها و رویههایی است که با هدف حصول اطمینان از اینکه محصولات بهطور مداوم مطابق با استانداردهای کیفیت تولید و کنترل میشوند. این شامل حفظ منطقه تولید تمیز و بهداشتی، نگهداری مناسب تجهیزات و استفاده از لباس های محافظ مناسب توسط پرسنل و ... می باشد.
بهداشت: اقدامات بهداشتی مناسب در جلوگیری از آلودگی محصولات غذایی بسیار مهم است. این شامل نظافت و ضدعفونی منظم تجهیزات و تأسیسات، دفع مناسب زباله و اقدامات بهداشت شخصی برای کارکنان است.
کنترل آفات: اقدامات موثر کنترل آفات برای جلوگیری از آلودگی محصولات غذایی توسط آفات ضروری است. این شامل بازرسی های منظم، استفاده از اقدامات کنترل آفات مانند تله ها و طعمه ها، و حفظ محیطی تمیز و عاری از بی نظمی است که از هجوم آفات جلوگیری می کند.
کنترل آلرژن: با شیوع فزاینده آلرژی های غذایی، برای مراکز غذایی ضروری است که اقدامات کنترل آلرژن قوی انجام شود. این شامل برچسب زدن مناسب آلرژن ها بر روی محصولات، تفکیک آلرژن ها در مناطق ذخیره سازی و تولید، و آموزش موثر کارکنان برای جلوگیری از تماس متقابل است.
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/30 منتشر شده
است.
95
بـار بازدید شده