خوراک بادمجان
170 بار بازدید -
4 ماه پیش
-
آیا قبل از سرخ کردن
آیا قبل از سرخ کردن بادمجان در سرخکن بدون روغن، باید آن را خیس کنید؟
اگر وسط نرمتر بادمجان را ترجیح میدهید، آن را قبل از سرخ کردن در سرخکن بدون روغن به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید. فقط به یاد داشته باشید که قبل از اضافه کردن هر ادویهای آن را با دستمال کاغذی خشک کنید. همچنین میتوانید با افزودن یک قاشق چایخوری آبلیمو، بادمجان را به سرعت نرم کنید.
4 ماه پیش
در تاریخ 1403/02/19 منتشر شده
است.
170
بـار بازدید شده