آموزش طبخ تنباکو: نه بسوزه نه خام باشه | روش‌های حرفه‌ای برای قلیان‌کشی

Dood Market |  دود مارکت
Dood Market | دود مارکت
102 بار بازدید - 2 ماه پیش - همیشه براتون سوال بوده که
همیشه براتون سوال بوده که چطور تنباکو رو طبخ کنید که نه بسوزه و نه خام باشه؟ امروز با یه روش حرفه‌ای براتون اومدیم که تجربه‌ی قلیان‌کشیتون رو بهبود بده. روش طبخ تنباکو: اول دم بکشه: تنباکو رو توی سری قلیان بریزید و بذارید 5 دقیقه دم بکشه. این کار کمک می‌کنه تا تنباکو به طور یکنواخت آماده بشه. کنترل حرارت با ذغال: بعد از 5 دقیقه، ذغال‌ها رو به سری قلیان اضافه کنید و حرارت رو با جابجایی ذغال‌ها کنترل کنید. دقت کنید که حرارت زیاد نباشه تا تنباکو نسوزه و طعم خوبی بده. این روش ساده و موثر کمک می‌کنه تا تنباکو به بهترین شکل ممکن طبخ بشه و از قلیان‌کشی لذت ببرید! برای مشاهده محصولات بیشتر و دریافت اطلاعات مفید به سایت دود مارکت مراجعه کنید https://doodmarket.com/shop/ ما را در اینستاگرام دنبال کنید: https://www.instagram.com/doodmarket/ برای مشاوره و اطلاعات بیشتر از طریق واتس‌اپ با ما در ارتباط باشید: 09192698106 wa.me/989192698106 https://t.me/doodmarket
2 ماه پیش در تاریخ 1403/04/25 منتشر شده است.
102 بـار بازدید شده
... بیشتر