گردشگری غذا_اقامتگاه بومگردی هفشجان

Iran Travel Advice
Iran Travel Advice
816 بار بازدید - 7 سال پیش - اقامتگاه بوم گردی هفشجان در
اقامتگاه بوم گردی هفشجان در استان چهار محال و بختیاری می باشد. کاکولی یک نوع نان محلی است که به طور ویژه در استان چهارمحال و بختیاری پخته می شود. این نان از شیر، آرد، شیره انگور، خشخاش و خشکبار (گردو، کشمش، بادام) تشکیل شده و برای پخت بر روی این نان زرده تخم مرغ، گلرنگ، زعفران و زیره زده می شود و در تنور پخت می شود. www.irantraveladvice.com
7 سال پیش در تاریخ 1396/05/16 منتشر شده است.
816 بـار بازدید شده
... بیشتر