طرز تهیه کیک اسفناج با کرم وانیلی و سس انار هندوانه یلدایی (ایده یلدا)

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
7.8 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #کیک_اسفناج_هندوانه_یلدایی #کیک_اسفناج_با_کرم_وانیلی_و_سس_انار #ایده_یلدا ایده بسیار
#کیک_اسفناج_هندوانه_یلدایی #کیک_اسفناج_با_کرم_وانیلی_و_سس_انار #ایده_یلدا ایده بسیار زیبا برای شب یلدا،برای اون دسته از عزیزانی که خامه دوست ندارن،یا وقت کمی دارن.سریع وسه سوته آماده میشه. یه کیک ساده و راحت اما خوشمزه طعم بسیارعالی وبافتی بسیار نرم و فوق العاده ای داره، توصیه میکنم امتحانش کنید موادلازم : تخم مرغ: ۳عدد آرد ۱۵۰گرم(یه لیوان) شکر ۱۳۰گرم(نصف لیوان) اسفناج ۱۲۰گرم( اسفناج خرد شده:یک پیاله آبگوشت خوری) روغن مایع ۵۰گرم(۱/۴لیوان) کره ۳۰گرم(یه قاشق ونیم) اسانس هل ۱/۴ قاشق چایخوری یا پودر هل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری شکلات اشکی یا چیپسی برای تزئین طرز تهیه : اسفناج هارو به همراه روغن و کره به دمای محیط رسیده در مخلوط کن یا خردکن ریخته و پوره میکنیم و میزاریم کنار....چون با روغن راحتر پوره میشه. من از قالب شارلوت استفاده کردم،هر نوع قالبی میشه. قطر قالبم ۲۶ و ارتفاع ۵ سانته. تخم مرغ رو در کاسه ای به‌همراه شکر و اسانس هل ریخته (می تونید از پودر هل هم استفاده کنید) به مدت ۵ دقیقه با دور تند می زنیم تا خوب پوک و حجمش دو برابر بشه. پوره اسفناج را اضافه میکنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. در آخر آرد و بکینگ پودر رو به موادمون بصورت الک شده در ۲ الی ۳ مرحله اضافه و با لیسک هم می زنیم .مواد که آماده شد، در قالب ریخته و میزارم داخل فر از قبل گرم شده. قالب رو چرب وارد پاشی کنید(۱قاشق روغن+۱قاشق آرد).اگه از قالب ساده استفاده میکنید ،حتما کاغذ روغنی بزارید. دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه. برای اینکه رنگ کیک تیره نشه و رنگ اسفناج ،سبز خوش‌رنگ بمونه.داخل سینی فر ،دو لیوان آبجوش بریزید.قالب رو داخل سینی بزارید و بپزید. دمای فرها و توسترها متفاوته. طبق تجربه خودتون استفاده کنید. #کرم‌_وانیلی: نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری شیر ۱ لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری کره ۱ قاشق غذاخوری همه مواد رو به غیر از کره ،باهم مخلوط کنید .روی حرارت ملایم بزارید. مدام بهم بزنید تا مواد به غلظت فرنی برسد. در آخر کره را اضافه کنید و بهم بزنید و گاز رو خاموش کنید. کرم داغه ،روی کیک بریزید تا قسمت سفید هندوانه درست شود. بعد کیک رو بزارید یخچال تا کرم خودش رو بگیره. در این فاصله،سس انار را آماده کنید.
2 سال پیش در تاریخ 1401/09/27 منتشر شده است.
7,898 بـار بازدید شده
... بیشتر