طرز تهیه خورش (خورشت) آلو اسفناج با ایده جذاب

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
7.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #خورش_آلو_اسفناج امروز اومدم با یکی
#خورش_آلو_اسفناج امروز اومدم با یکی ازخورش های پرطرفدارواصیل ایرانی نکات: ترش یاشیرین بودن این خورش بستگی به ذائقه وسلیقه شما داره. بعضی اضافه کردن شکر و شیرین شدن خورش را به ترش بودن ترجیح میدهند و برعکس ,بعضی از مقدار بیشتری چاشنی ترش کننده استفاده میکنند. در صورت تمایل به جای گوشت گوسفند از مرغ استفاده کنید. اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح میدهید از آلوچه جنگلی استفاده کنید. مواد لازم: گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم آلو (خورشتی یا جنگلی) ۱۰ عدد اسفناج پاک شده وخردشده نیم کیلو نمک ،فلفل سیاه،زردچوبه به میزان دلخواه روغن به مقدار لازم پیاز (درشت) ۱ عدد رب انار ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: اول آلوهاروخوب شسته ودرظرفی بامقداری آب بخیسانید. بعدپیازرانگینی خردکرده ودریک قابلمه مناسب با مقداری روغن تفت بدین تاطلایی بشه و گوشت های تکه شده را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا گوشت تغییر رنگ بده. فلفل و زردچوبه رااضافه کرده ویک دقیقه تفت بدین. بعد دو پیمانه آب جوش به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن، برای پخت به گوشت به مدت دو ساعت زمان بدید. تاگوشت پخته بشه، شماسبزی روآماده کنید. اسفناج شسته و خرد شده را در تابه ای روی حرارت بزارید تا آبش تبخیر بشه.بعد روغن بریزیدو تفت بدین. پس از تفت دادن باشعله کاملاملایم ، خوب سرخ کنید. وقتی رنگ سبزی بعدازسرخ کردن تیره شد،اونو به گوشت اضافه کنید و اجازه بدین خورش به مدت نیم ساعت با در نیمه باز،خوب جا افتاده و بپزه. بعد نیم ساعت،الوها رو اضافه کنید. میتونید از لیمو عمانی ، گرد غوره و یا آبلیمووشکر به عنوان چاشنی استفاده کنید وآنرابه خورش اضافه کنید. من رب انار زدم.نمک هم بزنید.به مدت نیم ساعت دیگر با در نیمه باز ،اجازه دهید تا خورش جا بیفته وآماده بشه توصیه میکنم این خورش روحتما تهیه کنیدوازطعم بی نظیرآن لذت ببرید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌
2 سال پیش در تاریخ 1401/10/02 منتشر شده است.
7,799 بـار بازدید شده
... بیشتر