Sliced Mango Pickle with Tamarind | ترشی لیته انبه با تمر هندی (سامان گلریز)

GlobalFoodFusion
GlobalFoodFusion
1.2 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - ترشی لیته انبه با تمر
ترشی لیته انبه با تمر هندی (سامان گلریز) Mango Pickle Recipe Homemade Pickles Subscribe To Ashpazi890m Channel Here: https://www.seevid.ir/c/Ashpazi890m?sub_confirmation=1 Subscribe To Ashpazi890m Channel on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_890m/channel/ ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ Sliced Mango Pickle with Tamarind | Homemade Mango Pickle | ترشی لیته انبه با تمر هندی (سامان گلریز) Ingredients: Mango raw 2 each Sesame oil 2 Tbsp Mustard seeds 1 Tsp Turmeric powder -1/2 Tsp Chilly powder 1/2 Tsp Asafoetida powder 1 pinch Fenugreek powder -1 pinch Salt to taste Directions: - Dice the mangoes with the skin. - Apply generous amount of salt and sun dry for a day. - Heat sesame oil in a cheenchatti (local name for skillet in Malayalam language). - Add mustard seeds and let it crackle. - When the smoke subsides, add all the powder into the oil and cook. - Stirring continuously on a slow fire, cook until the raw flavor of spices go off. - Stir in the sun dried mango and cook for a couple of minutes. - Remove from from the fire and let cool down completely. - Your Mango pickle/ Manga Achar is ready now. - Store them in air tight containers and use as needed. Note: You do not necessarily need to sun dry the mango, but sun drying increases the shelf life. ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ مواد لازم : انبه درشت دو عدد تمر هندي يك بسته سركه يك پيمانه فلفل قرمز دارچين يك قاشق چايخوری سياه دانه دو قاشق مرباخوري تخم گشنيز آسياب شده دو قاشق غذاخوري نمک به ميزان لازم طرز تهيه: انبه ميوه‌اي است كه بيشتر در مناطق گرمسيري رشد مي‌كند طبع اين ميوه گرم است. ترشي اين ميوه به دفع سنگ كليه و مثانه كمك كرده و اشتهاآور است ضمنا اين ميوه فاقد كلسترول و چربي اشباع شده مي‌‌باشد و سديم كمي دارد. اين ترشي با روش‌هاي زيادي درست مي‌شود. ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا مي‌كنيم. تمر هندي را در سركه حل كرده و از صافي رد مي‌كنيم سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندي را درون مخلوط‌كن مي‌ريزيم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سياه‌دانه، دارچين و تخم گشنيز را به آن اضافه كرده درون شيشه مي‌ريزيم. در شيشه را محكم بسته و درون يخچال مي‌گذاريم تا ترشي آماده شود. اين ترشي را بلافاصله بعد از درست كردن هم مي‌شود استفاده كرد ولي بهتر است تا يك هفته در يخچال بماند و بعد مصرف شود.
4 سال پیش در تاریخ 1399/08/03 منتشر شده است.
1,268 بـار بازدید شده
... بیشتر