طرز تهیه پاستا شکم پر بدون نیاز به آبکشی با تمام نکات
1.7 هزار بار بازدید -
6 ماه پیش
-
#پاستا_شکم_پر_بدون_نیاز_به_آبکشی
مواد لازم:
فتوچینی آشیانه
#پاستا_شکم_پر_بدون_نیاز_به_آبکشی
مواد لازم:
فتوچینی آشیانه ای ۵۰۰گرم
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۰ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،آویشن به میزان لازم
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۳ ق غ
آبجوش ۳ لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه:
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید.گوشت چرخ کرده اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.نمک و ادویه ها را بریزید و بهم بزنید.قارچ و فلفل دلمه خرد شده بریزید و با حرارت بالا تفت دهید.مواد گوشتی را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه،پاستا آشیانه ای را بچینید.مواد گوشتی را در مرکز آشیانه بریزید.داخل تابه یا قابلمه ای،روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.رب گوجه بزنید و تفت دهید.نمک و ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید.سه لیوان آبجوش بریزید .سپس سس آماده را روی پاستا بریزید.در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید.بعد از نیم ساعت ،به دلخواه روی هر آشیانه،مقداری پنیر پیتزا بریزید.در تابه را بزارید و به مدت دو دقیقه صبر کنید تا پنیر آب بشه.
نوش جان
6 ماه پیش
در تاریخ 1402/09/27 منتشر شده
است.
1,774
بـار بازدید شده