طرز تهیه پاستا شکم پر بدون نیاز به آبکشی با تمام نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
1.7 هزار بار بازدید - 6 ماه پیش - #پاستا_شکم_پر_بدون_نیاز_به_آبکشی مواد لازم: فتوچینی آشیانه
#پاستا_شکم_پر_بدون_نیاز_به_آبکشی مواد لازم: فتوچینی آشیانه ای ۵۰۰گرم پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ ۱۰ عدد فلفل دلمه ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،آویشن به میزان لازم روغن به مقدار لازم رب گوجه فرنگی ۳ ق غ آبجوش ۳ لیوان پنیر پیتزا به میزان لازم طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید.گوشت چرخ کرده اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.نمک و ادویه ها را بریزید و بهم بزنید.قارچ و فلفل دلمه خرد شده بریزید و با حرارت بالا تفت دهید.مواد گوشتی را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه،پاستا آشیانه ای را بچینید.مواد گوشتی را در مرکز آشیانه بریزید.داخل تابه یا قابلمه ای،روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.رب گوجه بزنید و تفت دهید.نمک و ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید.سه لیوان آبجوش بریزید .سپس سس آماده را روی پاستا بریزید.در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید.بعد از نیم ساعت ،به دلخواه روی هر آشیانه،مقداری پنیر پیتزا بریزید.در تابه را بزارید و به مدت دو دقیقه صبر کنید تا پنیر آب بشه. نوش جان
6 ماه پیش در تاریخ 1402/09/27 منتشر شده است.
1,774 بـار بازدید شده
... بیشتر