طرز تهیه نان شیرمال در سفره ایرانی

SOFREIRANI
SOFREIRANI
114 بار بازدید - پارسال - نان شیرمال، نوعی نان از
نان شیرمال، نوعی نان از آرد گندم است که طعم‌دهنده‌ی اصلی آن زعفران است. نان شیرمال در اصل سوغات اراک است اما شهرهای مختلف در ایران این نان را به روش‌های گوناگون می‌پزند. نان شیرمال اولین بار در ایران پخته شد اما بعدها دستور پخت آن به شمال هند و پاکستان نیز رسید. طرز تهیه این نان را میتوانید در سفره ایرانی فرا بگیرید.
پارسال در تاریخ 1402/02/07 منتشر شده است.
114 بـار بازدید شده
... بیشتر