سیر سیاه چیست؟
1.6 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
سیر سیاه یک ماده غذایی
سیر سیاه یک ماده غذایی کاربردی است که از سیر تازه تولید می شود و از طریق تخمیر سیر کامل یا پالپ های پوست کنده شده در محفظه ای انجام می شود که دمای آن بین (60-90 درجه سانتیگراد) و رطوبت آن (70-90٪) تنظیم شده و در یک دوره زمانی 30 تا 90 روزه آماده می شود . سیر سیاه دارای مقدار زیادی ترکیبات آنتی اکسیدانی در مقایسه با سیر تازه است.
https://zistfood.com/
4 سال پیش
در تاریخ 1399/03/30 منتشر شده
است.
1,631
بـار بازدید شده