آموزش تارت کارامل و نارگیل
63 بار بازدید -
2 سال پیش
-
آموزش تارت کارامل و نارگیل
آموزش تارت کارامل و نارگیل
مدرس: نازی افشار.
مواد اولیه:
آرد: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ایی: ۱۲۵ گرم
پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
پودر گردو: ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
مواد اولیه فیلینگ:
شیر عسلی: ۴۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
سیروپ کارامل: ۲۰ گرم
.
طرز تهیه :
آرد، کره، پودر نارگیل و شکر قهوهای رو باهم مخلوط میکنیم، بعد از مخلوط شدن زرده تخم مرغ و پودر گردو رو به ترتیب اضافه و هم میزنیم.
خمیر را بین کاغذ روغنی پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم.
خمیر را داخل قالب های تارت پهن میکنیم.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده و قالب ها را به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم.
بعد از پخت و خنک شدن فیلینگ را در قالبها میریزیم.
سپس پودر بیسکویت را با پودر نارگیل مخلوط کرده و با قاشق روی سس ها میریزیم
و دوباره قالب ها رو در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵ دقیقه میپزیم.
طرز تهیه فیلینگ:
کره، شیر عسل و سیروپ کارامل را باهم مخلوط میکنیم روی حرارت گذاشته تا کره کاملا ذوب شود.
2 سال پیش
در تاریخ 1402/01/09 منتشر شده
است.
63
بـار بازدید شده