آموزش تارت کارامل و نارگیل

آکادمی مدرن کوکیز
آکادمی مدرن کوکیز
63 بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش تارت کارامل و نارگیل
آموزش تارت کارامل و نارگیل مدرس: نازی افشار. مواد اولیه: آرد: ۲۵۰ گرم کره: ۱۰۰ گرم شکر قهوه ایی: ۱۲۵ گرم پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم پودر گردو: ۵۰ گرم زرده تخم مرغ: یک عدد مواد اولیه فیلینگ: شیر عسلی: ۴۰۰ گرم کره: ۵۰ گرم سیروپ کارامل: ۲۰ گرم . طرز تهیه : آرد، کره، پودر نارگیل و شکر قهوه‌ای رو باهم مخلوط می‌کنیم، بعد از مخلوط شدن زرده تخم مرغ و پودر گردو رو به ترتیب اضافه و هم می‌زنیم. خمیر را بین کاغذ روغنی پهن میکنیم و با وردنه صاف می‌کنیم. خمیر را داخل قالب های تارت پهن میکنیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده و قالب ها را به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم‌. بعد از پخت و خنک شدن فیلینگ را در قالبها میریزیم. سپس پودر بیسکویت را با پودر نارگیل مخلوط کرده و با قاشق روی سس ها میریزیم و دوباره قالب ها رو در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵ دقیقه میپزیم‌. طرز تهیه فیلینگ: کره، شیر عسل و سیروپ کارامل را باهم مخلوط میکنیم روی حرارت گذاشته تا کره کاملا ذوب شود.
2 سال پیش در تاریخ 1402/01/09 منتشر شده است.
63 بـار بازدید شده
... بیشتر