ماکارون مرغ / روژین تاک / آموزش آشپزی

کشت و صنعت روژین تاک
کشت و صنعت روژین تاک
33 بار بازدید - 2 سال پیش - مواد اولیه: سس مایونز روژین
مواد اولیه: سس مایونز روژین :2 قاشق غذا خوری سینه‌ مرغ : 1پیمانه سیب زمینی : ۱ عدد خیارشور خردشده : 2/1 پیمانه ذرت شیرین : 2/1 پیمانه ترخون خردشده :2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم آویشن : به مقدار لازم جعفری ساطوری شده : به مقدار لازم پنیر خامه ای : 1 قاشق غذا خوری نان تست : 2/1 بسته طرز تهیه: سینه مرغ رو همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه آبپز کنید سپس با رنده ریز رنده کنید یا توی غذا ساز ریز کنید طوری که حالت پودری داشته باشد.سیب زمینی رو آبپز کرده سپس با رنده ریز رنده کنید همه مواد (مرغ پودر شده، خیار شور نگینی، سیب زمینی رنده شده، ذرت، ترخون خرد شده، جعفری ، نمک و فلفل سیاه و آویشن و سس مایونز و پنیر خامه ای) و رو باهم مخلوط کنید باید حالت خمیری منسجم داشته باشد. نان تست رو با کاتر گرد یا دهانه لیوان کاتر بزنید.اگر از کاتر گرد استفاده کنید خیلی بهتره برای هر ماکارون دو ورق نان کاتر زده شده احتیاج است یکی از نان های کاتر زده شده رو داخل کاتر قرار دهید و مقداری از مواد مرغ داخل کاتر بریزید و خوب صاف کنید سپس ورقه دیگر نان رو روی مواد قرار بدید و فشرده کنید و با فشار دست از زیر کاتر خارج کنید سپس دور تا دور ماکارون رو داخل جعفری ساطوری شده بغلطانید. Instagram: https://instagram.com/rojin.co , https://instagram.com/rojinrecipe Telegram: https://t.me/rojin_co Apparat : https://www.aparat.com/Rojintaak Website: www://rojintaak.com _ #روژین_تاک #روژین #کنسروروژین #محصولات_غذایی_روژین #صنایع_غذایی_روژین #رب_روژین #سس_روژین #تاریخ #غذا #غذای_ایرانی #زندگی #خورش #آشپزی
2 سال پیش در تاریخ 1401/11/11 منتشر شده است.
33 بـار بازدید شده
... بیشتر