مربای زردالو / 123 پز / آموزش آشپزی

123پز
123پز
228 بار بازدید - 2 سال پیش - مواد اولیه: زردآلو (تقریبا سفت)
مواد اولیه: زردآلو (تقریبا سفت) : 300 گرم شکر : 100 گرم آب : ۲ پیمانه آبلیمو 1 قاشق غذا خوری طرز تهیه: زردآلوها را شسته وهسته آنها را با دقت درآورید و کنار بگذارید . شکر را با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد. وقتی شربت قوام آمد، بگذارید تا خنک شود. سپس زردآلوها را درشربت بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم و یکنواخت قراردهید تا شربت بجوشد و زردآلوها بپزد ولی له نشود. در انتها آبلیمو را هم اضافه کنید و بعد از قوام آمدن شربت، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهدارید.
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/08 منتشر شده است.
228 بـار بازدید شده
... بیشتر