مربای زردالو / 123 پز / آموزش آشپزی
228 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد اولیه:
زردآلو (تقریبا سفت)
مواد اولیه:
زردآلو (تقریبا سفت) : 300 گرم
شکر : 100 گرم
آب : ۲ پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
زردآلوها را شسته وهسته آنها را با دقت درآورید و کنار بگذارید . شکر را با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد. وقتی شربت قوام آمد، بگذارید تا خنک شود.
سپس زردآلوها را درشربت بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم و یکنواخت قراردهید تا شربت بجوشد و زردآلوها بپزد ولی له نشود.
در انتها آبلیمو را هم اضافه کنید و بعد از قوام آمدن شربت، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهدارید.
2 سال پیش
در تاریخ 1401/05/08 منتشر شده
است.
228
بـار بازدید شده