طرز تهیه آبگوشت کوفته قلقلی یا کوفته ریزه (۲ نکته مهم)

آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
1.6 هزار بار بازدید - 6 ماه پیش - آبگوشت کوفته قلقلی یا کوفته
آبگوشت کوفته قلقلی یا کوفته ریزه یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی ایرانی است. این غذا با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود و طرز تهیه بسیار آسانی دارد. مواد لازم آبگوشت کوفته قلقلی: - پیاز: 2 عدد - گوجه فرنگی: 2 عدد - گوشت چرخ کرده: 300 گرم - سیب زمینی: 2 عدد متوسط - آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری - رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری - ادویه ها: نمک، زردچوبه و فلفل سیاه نکات تکمیلی: 1. اضافه کردن بیش از حد آرد نخودچی به کوفته قلقلی باعث سفت و خشک شدن کوفته می‌شود. در صورتی که مایه کوفته بیش از حد سفت شده است، می‌توانید با اضافه کردن کمی آب آن را منسجم کنید. 2. اندازه کوفته در طعم نهایی آن بسیار موثر است. مواد کوفته را بیش از حد ورز ندهید. مقدمه 00:00 مواد مورد نیاز 00:14 آماده سازی کوفته ها 00:27 پخت آبگوشت 01:16 سرو غذا 03:26 امیدوارم این آموزش برای شما مفید بوده باشد.
6 ماه پیش در تاریخ 1402/12/20 منتشر شده است.
1,604 بـار بازدید شده
... بیشتر