سالاد شیرازی خاص و خوشمزه با سانازمینایی از کتاب آشپزی ایرانی

سانازسانیا
سانازسانیا
3 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا
سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا ۰۹۱۲۸۸۹۹۷۷۰ سفارش مستقیم از سایت https://sanazsania.shop/ مواد لازم خیار بدون پوست و نگینی خرد شده   ۴عدد   گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده) ۳عدد پیاز سفید رنگی خرد شده  ۱عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم آبغوره ۱/۵ پ آب لیموترش تازه ۲ ق. س جعفری پاک و ریز خردشده ۱ ق .س روغن زیتون ۱/۴ پ چغاله فلفل تند در صورت دسترسی  ۱عدد کوچک با افزودن روغن زیتون و جعفری (خردشده) عطر و طعم این دستور لذیذتر خواهد شد و بهترین چاشنی برای سالاد شیرازی ، آبغوره است.  ️انواع غذاهای ایرانی در کتاب دایره المعارف آشپزی ایرانی
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/07 منتشر شده است.
3,047 بـار بازدید شده
... بیشتر