طرز تهیه شیرینی ملکه بادام برای عید

زنگ تفریح
زنگ تفریح
10 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لازم : آرد قنادی
مواد لازم : آرد قنادی ۳۷۵ گرم معادل ۲/۵ لیوان پر که با قاشق ریخته باشید. پودر قند ۱۲۵ گرم ۳/۴ لیوان روغن جامد ۱۷۰ گرم ۳/۴ لیوان تخم مرغ همدمای محیط ۲ عدد خامه صبحانه ۵۰ گرم بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ هل ۱/۲ ق چ مواد روی ملکه بادام: عسل ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۵۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم۱/۲ لیوان خلال بادام ۲۰۰ گرم هر چی کرمتونه بیشتر زعفران دم شده غلیظ ۳ قاشق غ.خوری يا کرمتون بود بیشتر ابعاد سینی ۳۰ در ۴۰ طرز تهیه :#ملكه_بادام پودر قند الک شده و روغن را مخلوط و یک دقیقه با همزن هم بزنید . تخم مرغ ، خامه و هل را اضافه و با همزن یک دقیقه هم بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه کنید . ابتدا با قاشق مخلوط و سپس با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد . زیاد ورز ندید که به روغن بیوفته. کف سینی كه كاغذ روغنى گذاشته ايد خمیر را با انگشت بطور یکنواخت پهن وصاف کنید و روی خمیر را چنگال بزنید تا پف نکنه و در فر از قبل گرم شده بمدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه در طبقه وسط قرار دهید. مواد روی شیرینی . برای مواد روی شیرینی شکر ، کره ، خامه و عسل را ابتدا مخلوط سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و ۵ دقیقه بجوشانید بعد زعفران را مخلوط کنید و در آخر خلال بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید و روی خمیر نیم پز شده ریخته و صاف و فشرده کنید و در فر بمدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه در طبقه بالای فر قرار دهید تا روی شیرینی طلایی شود. دقت داشته باشید که روی آن نسوزد بعد از فر خارج کنید و حدود ۵ ساعت اجازه دهید تا کاملأ سرد و خنک شود سپس برش بزنید . بعد از برش خیلی کم عسل بزنید و با پودر پسته تزئین کنید. زمانی که از فر خارج كرديد احساس میکنید مواد رویه شل هست نگران نباشید بعد از سرد شدن سفت خواهد شد. می توانید ۲۰۰ گرم کره را جایگزین ۱۷۰ گرم روغن کنید که طعم بهتر اما ماندگاری کمتر دارد. در ظرف دربسته ویخچال حداقل دو هفته
3 سال پیش در تاریخ 1399/12/21 منتشر شده است.
10,071 بـار بازدید شده
... بیشتر