طرز تهیه قلیه ماهی اصیل جنوبی و نکاتش

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
3 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - اگه شما هم مثل من
اگه شما هم مثل من عاشق غذاهای محلی شهرهای مختلف باشین حتما تا حالا اسم قلیه ماهی رو شنیدین و اگه جنوبی باشین هم که صد در صد میدونین یکی از خوشمزه ترین غذاهای این مملکت قلیه ماهیه که به روش های مختلفی هم درست میشه. ولی یکی از اصیل ترین روش هاش‌‌ به این صورته و مقدار مواد لازمش هم برای چهار الی پنج نفر اینهاست: ماهی سنگسر: نیم کیلو پیاز یک عدد گشنیز نیم کیلو شنبلیله خشک یک قاشق سر پر (یا شنبلیله تازه ۱۵۰ گرم) سیر دو حبه تمر هندی صد گرم رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز تند یک عدد نمک یک قاشق چایخوری. بعضیا برای درست کردن این غذا ماهی رو کامل سرخ میکنن ولی بعضیا کلا ماهی رو تفت هم نمیدن و توی خورشت میذارنش. بعضیا به غذا آرد اضافه نمیکنن ولی بعضیا اینکار رو انجام میدن. در کل جنوب اونقدر وسیعه که هر منطقه ای از اون به یه روش این خورشت لذیذ رو درست میکنن. ولی خب اگه نظر من شمالی رو بخواید اگه ماهی رو کاملا سرخ کنیم و به خورشت اضافه ش کنیم جذابتر از این هم میشه. ولی خب از قلیه ماهی اصیل یک مقدار فاصله میگیره! بنابرین بهترین روش اصیل برای این غذا به نظر من اینه که خیلی کوتاه اون رو با سیر و پیاز و فلفل تفت بدیم تا مزه دار بشه و سرخش هم نکنیم تا اصالتش حفظ بشه. شما از چه ماهی ای برای خورشت قلیه ماهی استفاده میکنید؟ اصلاً چه روشی رو برای تهیه ی این غذا ترجیح میدین؟ برای دیدن آموزش ها و کلیپ های بیشتر این صفحه رو دنبال کنید
4 سال پیش در تاریخ 1399/08/27 منتشر شده است.
3,014 بـار بازدید شده
... بیشتر