بلدرچین شکم پر
115 بار بازدید -
پارسال
-
طرز تهیه:
مرغ ،بوقلمون و
طرز تهیه:
مرغ ،بوقلمون و بلدرچین از ماکیان پرطرفدار محسوب می شوند که می توانید به صورت تازه و منجمد در بازار تهیه کنید.روش های متعددی برای طبخ ماکیان وجود دارد و یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار طبخ شکم پر این پرندگان است . پیشنهاد ما به شما طبخ بلدرچین شکم پر است.
مرحله اول
بلدرچین که تمییز شسته ایم خشک کنید تمام قسمت های سطح و داخل آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس با قلموی مخصوص آشپزی ،تمام قسمت های آن را به زعفران آغشته کنید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
آلوچه ها را در یک ظرف جداگانه یک ساعت خیس کنید و موقع استفاده آب آن را خالی کنید.
مرحله سوم
در ظرفی آلوچه ،زرشک ،سبزی ،سیر،پیاز، ادویه کاری ،گردوی خرد شده ،رب انار،زرچوبه و نمک و فلفل را مخلوط کنید سپس داخل شکم بلدرچین را با مواد پر کنید و با نخ سوزن استریل بدوزید یا با خلال دندان ببندید.
مرحله چهارم
بعد در قابلمه ای روغن بریزید تا داغ شود سپس بلدرچین ها را آرام در روغن سرخ کنید . تمام قسمت های بلدرچین را سرخ کنید.
مرحله پنجم
پس از اینکه بلدرچین ها سرخ شدند استاک مرغ و پیاز داغ را به ظرف اضافه کنید و حرارت ملایم کنید اجازه دهید یک ساعت بپزد و فقط یک پیمانه از آب باقی بماند .غذای شما آماده سرو است .نوش جان
https://mehrtabfood.com/%d8%a8%d9%84%d8%af%d8%b1%da%86%db%8c%d9%86-%d8%b4%da%a9%d9%85-%d9%be%d8%b1/
پارسال
در تاریخ 1402/04/30 منتشر شده
است.
115
بـار بازدید شده