گفتگو با کفایت بیگی، سرآشپز و کارآفرین | سرمیزتون قسمت هشتم

سرمیزتون
سرمیزتون
105 بار بازدید - 3 ماه پیش - در قسمت هشتم برنامه ``سرمیزتون``
در قسمت هشتم برنامه ``سرمیزتون`` با آقای کفایت بیگی سرآشپز و کارآفرین در حوزه غذا و نوشیدنی به گفتگو نشستیم. موضوعات مورد بحث در این قسمت شامل موارد زیر است: راه اندازی یک کافه یا رستوران نوع مدیریت جنبه های مختلف شراکت نقش آموزش با شنیدن این قسمت از پادکست ``سرمیزتون`` می توانید از تجربیات آقای کفایت بیگی بهره‌مند شوید و راهکارهای عملی برای موفقیت در صنعت کافه و رستوران را بیاموزید. منتظر دیدگاه ها و نظرات ارزشمند شما هستیم!
3 ماه پیش در تاریخ 1403/04/19 منتشر شده است.
105 بـار بازدید شده
... بیشتر