گفتگو با کفایت بیگی، سرآشپز و کارآفرین | سرمیزتون قسمت هشتم
105 بار بازدید -
3 ماه پیش
-
در قسمت هشتم برنامه ``سرمیزتون``
در قسمت هشتم برنامه ``سرمیزتون`` با آقای کفایت بیگی سرآشپز و کارآفرین در حوزه غذا و نوشیدنی به گفتگو نشستیم.
موضوعات مورد بحث در این قسمت شامل موارد زیر است:
راه اندازی یک کافه یا رستوران
نوع مدیریت
جنبه های مختلف شراکت
نقش آموزش
با شنیدن این قسمت از پادکست ``سرمیزتون`` می توانید از تجربیات آقای کفایت بیگی بهرهمند شوید و راهکارهای عملی برای موفقیت در صنعت کافه و رستوران را بیاموزید.
منتظر دیدگاه ها و نظرات ارزشمند شما هستیم!
3 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/19 منتشر شده
است.
105
بـار بازدید شده