راه های جلوگیری از ریزش کلزا در برداشت دستی

www.dehkadesabze-shomalgan.ir
www.dehkadesabze-shomalgan.ir
11 بار بازدید - 4 ماه پیش - http://www.dehkadesabze-shomalgan.ir/%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%87%d8%b4-%d8%b1%db%8c%d8%b2%d8%b4-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%84%d8%b2%d8%a7-%d9%87%d9%86%da%af%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d8%b1%d8%af%d8%a7/ برداشت کلزا با دست
http://www.dehkadesabze-shomalgan.ir/%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%87%d8%b4-%d8%b1%db%8c%d8%b2%d8%b4-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%84%d8%b2%d8%a7-%d9%87%d9%86%da%af%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d8%b1%d8%af%d8%a7/ برداشت کلزا با دست 1 - اگر حدود 35 درصد دانه های درون کپسول ها به رنگ قهوه ای تا سیاه شده باشد (10 تا 15 کپسول اولیه پایین اصلی تغییر رنگ داده باشند) بهترین زمان مناسب برداشت کلزا با دست می باشد. 2 -  برداشت در دو مرحله انجام شود. یعنی بریدن بوته ها با رطوبت زیاد، قرار دادن آنها برای خشک شدن در محل مناسب و کوبیدن بوته ها. 3 -  محلی برای خشک کردن بوته ها مناسب است که صاف و حتی المقدور داری کف پوش سیمانی باشد، در غیر این صورت بایستی سطح مکان مورد نظر با پلاستیک پوشیده شده باشد. 4 -  در برداشت غیر مستقیم، محصول دقیقاً از زیر پایین ترین غلاف های ساقه،” یعنی حدود ۲۰ تا ۲۵ سانتی متر از سطح خاک” بریده می شود.
4 ماه پیش در تاریخ 1403/03/16 منتشر شده است.
11 بـار بازدید شده
... بیشتر