آشپزی پخت آش دوغ
0 بار بازدید -
ماه قبل
-
ابتدا آرد را در کمی
ابتدا آرد را در کمی آب گرم حل کنید. در ظرفی دیگر، تخم مرغ را با برنج مخلوط کرده و به آرد حل شده بیفزایید. سپس دوغ و ماست را با کمی آب به این مخلوط اضافه کنید و این حجم را روی حرارت بگذارید و دائماً آن را هم بزنید زیرا در غیر این صورت ماست میبرد. این کار را تا جوش آمدن محتویات ادامه دهید. در ظرفی دیگر نخود را که به مدت ۱۲ ساعت در آب خیساندهاید با سبزیهای خرد شده و کمی آب بپزید و بعد از پخت به مخلوط ماست اضافه کنید. در آخر نمک و حبههای سیر کوبیده را نیز به محتویات بیفزایید و بعد از گذشت نیم ساعت آن را میل کنید. فراموش نکنید که از قبل گوشت را نیز با کمی ادویه طعمدار کرده و به گلولههای ریزی درآورده و بعد از پخت و تفت دادن با کمی روغن به آش اضافه کنید.
این غذا تقریباً ۱۶۵۰ کیلوکالری دارد و با تقسیم کردن آن به عدد ۴ به هر نفر ۴۰۰ کیلوکالری انرژی خواهد رسید. البته هر قدر آشتان رقیقتر باشد، انرژی دریافتی کمتر خواهد بود ولی در صورت خوردن آن با تکههای نان کالری بیشتری به بدن میرسد.
ماه قبل
در تاریخ 1403/05/15 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده