کارگاه آموزشی 1: قانون کار و امور اجتماعی با نگرش بر خدمات غذا و نوشیدنی
16 بار بازدید -
2 سال پیش
-
عنوان دوره اصلی : مدیریت
عنوان دوره اصلی : مدیریت رستوران
قابل توجه مدیران و سرمایه گذاران و علاقه مندان صنعت غذا و نوشیدنی
.
هدف:
یکی از آسیب های شغلی عدم شناخت قوانین کار و امور اجتماعی توسط مدیران و افراد شاغل این صنعت می باشد لذا آگاهی از این قوانین بعنوان تضمین شغلی و جلوگیری از ضررهای معنوی و شغلی می باشد.
پاره ای ازمباحث آموزشی :
آگاهی از موارد قانونی نوع کار
شیوه بستن قرارداد
انواع حقوق قانونی کارفرما و کارکنان
نکات کلیدی مربوطه......
پرسش و پاسخ ها
مدرس دوره :
دکتر سعید بیاری
.
تاریخ کارگاه : چهارشنبه ساعت 16 الی 18:30
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) جهت کلاس های مجازی و حضوری
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی (جهت کلاس های حضوری)
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)جهت کلاس های حضوری و مجازی
.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: شیراز بلوار چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685
www.aftabeparse.com
2 سال پیش
در تاریخ 1401/11/03 منتشر شده
است.
16
بـار بازدید شده